Kuhinjske fronte

Kuhinju od sada može opremiti jedinstvenim frontama izrađenim od vrhunskog aluminija s ispunama u staklu, prilagođavajući izvedbu vlastitom ukusu.

Ispune od stakla raspoložive su u širokom rasponu boja, koji se može proširivati sukladno potrebama i preferencijama. Kao posljednji novitet u okviru tehnike rada, istaknuta je usluga direktnog tiska na staklo, što kupcu omogućuje kupnju proizvoda sa otisnutim dekorom prema vlastitoj želji, te kreiranje prostora na jedinstven i individualan način.

 

Aluminijski sistemi izrađuju se od vrhunskog aluminija, materijala najviše kvalitete. Osiguravaju dugogodišnji vijek trajanja proizvoda (ormara, pregradnih stijena, kuhinjskih fronti) te ih nije potrebno mijenjati prilikom izmjene ispuna, za razliku od čeličnih sistema koji su korozivni.

Aluminij je prepoznat kao izvrstan materijal radi otpornosti na razne kemikalije, posebice one koje se koriste prilikom čišćenja proizvoda (ugradbenih ormara, pregradnih stijena, kuhinjskih fronti) ili prostora u kojem se nalaze, kao i na temperaturne razlike. Boje aluminija ostaju nepromijenjene i nakon višegodišnje upotrebe.

Aluminijski profili dolaze u više oblika i boja te podržavaju ispune od iverala i stakla te kombinacije istih!

Naši proizvodi

Dođite i posjetite nas

Odra

Odra sisačka 111, 44 000 Sisak

Email: info@stakla-klaric.com

Nazovite nas:

+385 99 3145 061

Radno vrijeme
08:00 - 18:00 (pon-pet)

Pratite nas